Rreth Nesh

Ky medium radiofonik tashme eshte radio me trendi ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj. Gota Radio numeron nje audience te madhe brenda dhe jashte Shqiperise, kjo fale punes se stafit te talentuar i cili ka punuar per ndertimin dhe transmetimin e Gota Radios dhe stafit te ri qe punon aktualisht, te cilet sebashku kane arritur te ndertojne nje kanal radiofonik modern dhe bashkekohore.

𝐊𝐮𝐣𝐝𝐞𝐬: Permbajtja e ketij website eshte prone e Gota Radio. Kopjimi, perdorimi apo riprodhimi i paautorizuar i tij, perben shkelje penale.

© Gota Radio 2015

info@gotanews.tv

TEL: +355694004011

SUBSCRIBE